Feb 19, 2011

Green Zone

sebenarnya,dia ketawa bukan sebab ada benda kelakar.
tapi,kerana keterujaan dia kepada langit yang sangat membiru.
dengan gembira dia berkata,

"linaaa! langit langit langit !!!!"

main point: nak suruh aku snap gambar dia dengan langit =..=


aku tak pasti sama ada waktu ini aku tengah cakap tentang apa,siapa atau kenapa.
yang aku tahu,ada budak kecil depan aku,comel.
budak itu sengih-sengih kat aku,
dan ibunya pun begitu.
kakaknya juga begitu.
mungkin teruja aku menyandang beg spongebob
atau kerana aku terlalu comel (fakta kan?HAHAHA!)

ini kali kedua kami bertiga ulang berjalan di tempat yang sama,
dan,
yaa,mereka teruja dengan "fairytale scene" di sini.
awww :D

baju sama? semua orang cakap macam tu.
budak sekolah? semua orang fikir macam tu.
(kami tahu kami agak muda dan comel,oh yeah,HAHA!)

baju :
sebenarnya dah dirancang nak pakai t-shirt "Leadership Camp 2010"
kem di Pusat Ko-Ku Pulau Pangkor
(tempat kem ini memang TERBAIK!)

dan,ketika kami nak menuju ke sini,ada bas Pusat Ko-Ku Pulau Pangkor
dan ya kami TERUJA!
kami menunjukkan baju kami dengan rasa gembira,
dan kata mereka berdua,makcik dan pakcik dalam tu perasan
dan mereka lambai-lambai,
kesahihannya belum dipastikan.

yang pasti,kami TERUJA SANGAT!

ini di KFC.
(nampak muka atok kat bekas minuman? bagus)

bukan guna duit kami :DD
sejurus selepas kami makan di The Gate dalam jam 10 lebih kot,
kami ke Pusat Tusyen Indera
untuk menuntut janji kat Sir Mega.
beliau janji nak belanja pizza (waktu hari jadi aku last year)
dan mereka berdua aku tak tahu apa yang Sir Mega janji
yang penting kami dapat RM 10 setiap seorang.
HAHA!

kerja gila -,,-

akibat kebosanan yang melampaui batas
di kedai gunting rambut Hong Kong (betul,kami di luar negara)
gara gara menunggu Ufiya yang nak potong rambut di sini tapi akhirnya tak jadi


ini syafiqah ridza.
kan kami cakap kami di Luar Negara
siap bergambar dengan anak mat salleh lagi (awww)

okay,okay
aku tipu -..-

actually,kami di kedai Panasonic.
tengah tunggu Ufiya (again) repair handphone dia.

nampak? bukti kukuh kami sedang tunggu phone dia direpair.
dan
yaa,gambar budak omputih tadi tu sebenarnya dalam kaca tv :D
hebat tak?


:DDD

abaikan muka yang agak nak kena hempuk dengan tong gas.

yang penting,
aku tak berapa suka selipar-selipar yang bergantungan.
corakcorak -..-


oh yeah.
WE ARE THE EARTH'S LOVER



______________________________________

our day has been coloured by IniAnwarHadi videos
luckily Suhada Shamsuddin brought her lappy and loudspeaker,
so,
when we're at The Gate,that was fulled by too many students,
obviously Koleq's
their voices,and the songs that played at that cafe really DISTURBED our feeling while watching that video,
sooo
Suhada took out the speaker and ohh yeah!
kami buat macam cafe kami sendiri.




thanks for reading :D

and,

for me,
every moment that i had went through,
with or without smile,
i just can thumbs up to myself for giving the best laugh in this heart.
in this small heart :)


&&&
to my friends that think i hate you;
im not your hater,my dear friends.
even you treat me bad.
even you show to me your middle finger,
even you give me too much poisons,

i will never ever hate you
:)

because,
long long time ago,i had been the hater,and it's suck.

thats the reason why im glad to be one of your lovers :)