Aug 30, 2011

Episod I

muka teruja nak beli baju raya ;)



sementara menunggu buluh lemang diisi,

ini kereta beroda satu.
digunapakai untuk membawa kayu-kayu api untuk membakar lemang.
mungkin Triton edisi terhad.


optical illusion ;
dia tak buat kerja sebenarnya.
saja suka nak posing lebih-lebihan.
kononnya cucu ter-rajin.
*ter istilah untuk sengaja.


meriam buluh mini.
adik bongsu aku buat guna buluh yang tak pakai.
agak kreatif tapi sedih.
sebab,
yang beriya-iya posing-nya yang gambar ketiga.
*gila lensa


dan,
ini ayah aku.
HAHA.
nampak khusyuk bakar lemang,
*waktu ini tengah bakar lemang tepung.
sumpah SEDAP. :D

*rasa api tu macam "what the hell"
panas nyaahhhh


ini gambar di kampung lagi satu.
tapi tak semua gambar ada.
kebanyakannya di kamera abang.
*kecewa.


oh,nama arnab tu Cha-cha.
dan dia jantan.
(:

will be updated another entry soon.
*macam lah ada orang tunggu blog aku di-updated,HAHA
*sukahati aku lah nak taip apa

&&
Selamat Hari Merdeka semua <3