Jun 16, 2012

monologue


sekalian pembaca yang sangat baik,comel,cantik,kacak,bergaya,anggun,menawan dan seumpamanya,juga comot (jangan sedih,comot juga comel.HAHA),
ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT SEJAHTERA.
*rasa macam pertama kali menaip segerombolan ayat*

senarai perkara yang agak extraordinary (over nyahh) dah dilakukan hari ini - 16 Jun 2012

- picnic di tepi sungai perak (pemandangan yang sangat cantik&sejuk)
- memandu kereta kakak seolaholah tak pernah belajar memandu padahal lesen P dah ada (alasan:busy dengan matrik.HAHA.kfine)
- ke sukan SMKRPK, my old school and met my old friends there. trust me,they've grown up.matured.and masing masing bawa adik. 0_o *mencabar kesabaran.bagus.HAHA
- makan laksa,cendol dan air jagung yang dalamnya ada jagung.seriously,kat KUALA KANGSAR je yang kau boleh merasa air jagung yang ada jagung (pada hakikatnya macam ais kepal berperisa jagung,sumpah sedap)
- kedai mamak. *ini perkara To-Do-List kalau keluar dengan Shaikaaaa.* ;D
- sukan SMK Clifford. melilau lilau cari adik,,jumpa dan terus balik. 10-15minutes i guess.HAHA

perkara extraordinary yang DAH berlaku - 16 Jun 2012 *suka hati la nak taip tarikh ni berapa kali
(senarai di atas memang perkara yang dah berlaku tapi hm i wish i can paste my thoughts here with the imaginations so that you can understand.but cant.like do i care? HAHA .kidding ;) )

aku jumpa dia.
aku jumpa dia.
aku jumpa dia.
ini hal unexpected yang berlaku.

_____________________________________________________

white shirt
no tie
no stripes tie.
with smile,and laugh.

too many YOU i'd seen
too many YOU crossed that road
but at the end
it's YOU filled that way.
with smile and laugh.

_________________________________________________

bagi sesetengah orang,
"if you live in the past,you cant arrive to future"
bagi segelintir manusia,
"leave your past behind.live your present.achieve your future"
bagi beberapa penduduk di dunia,
"it is not about your past,present or future.it is all about your mind setting."
dan masalahnya bagi aku,
"i miss him and it's always been him"

lari topik.
who cares?
oh i do.
no im not.
yes i do.
shut up.
kfine.

__________________________________

hey hey hey Rugby Boy,
hey hey hey Prefect Boy,
hey hey hey Gentleman.

i miss you
i miss you
i miss you
and
always
i miss you
but i cant text you
i cant call you
i cant even see you
because i wont.
*she's lying*
okay.because im afraid
im afraid if you will feel annoy
so im pretending like im dying.
*she's too over*
shut up.
okay.
done.

____________________________________________




yusmandzulkarnaen,
he is you.
take care.